Event Time Schedule

Share on FacebookTweet about this on Twitter

GES - Banner
Time schedule Event 1 (October 15th, 2016) in GMT

  • Wednesday – Free Practice 1
    • 18:00 – 22:00
  • Thursday – Free Practice 2
    • 18:00 – 22:00
  • Saturday – Warmup, Qualification & Race
    • 15:35 – 17:00 Warm up (1 hour and 40 minutes)
    • 17:00 – 17:15 Race briefing (15 minutes)
    • 17:15 – 17:30 Qualification (3 laps lone, 15 minutes)
    • 17:30 – 21:30 4H Race

Time schedule of Event 2 – 5 in GMT

  • Wednesday – Free Practice 1
    • 19:00 – 23:00
  • Thursday – Free Practice 2
    • 19:00 – 23:00
  • Saturday – Warmup, Qualification & Race
    • 16:35 – 18:00 Warm up (1 hour and 40 minutes)
    • 18:00 – 18:15 Race briefing (15 minutes)
    • 18:15 – 18:30 Qualification (3 laps lone, 15 minutes)
    • 3H race: 18:30 – 21:30
    • 4H race: 18:30 – 22:30

Comments are closed