iRacing School

school

In Season 1 – 2016 we organize 6 GoT iRacing schools.

GoT iRacing Schools are Dutch Spoken & the use of TeamSpeak is compulsory.

Therefore the rest of this page is written in Dutch!


In seisoen 1 van 2016 gaan we in elke oneven week een GoT iRacing School organiseren.

De GoT iRacing School is toegankelijk voor League leden die afkomstig zijn uit de Benelux en Nederlands / Vlaams spreken.
De instructie wordt gegeven met de volgende hulpmiddelen:

  • Team Speak voor spraak
  • Motec & Mu voor de Setup school
  • Teamviewer voor instructie tijdens de sessies waarbij Motec gebruikt wordt.
  • En natuurlijk iRacing 🙂

Programma

(Alle sessies beginnen om 20:00 uur en duren 2 uur)

Zoals je ziet zijn er 3 soorten school en gebruiken we 3 auto’s en alle instructie vindt plaats op ‘base content’ circuits.

De driving school is erop gericht om je rijkwaliteiten te verbeteren. Dus daar gaan we op zoek naar betere lijnen en krijg je indien gewenst individuele instructie.

Tijdens de close racing school leer je de kneepjes van treintje rijden, remmen, divebombs ontwijken, vlak naast elkaar rijden, etc.

En last but not least tijdens onze Setup School gaan we ons verdiepen in de setup van de auto, het effect daarvan op de eigenschappen van de auto en de tools die je gebruiken kan om e.e.a. beter zichtbaar te maken. Voor analyse doeleinden gebruiken we Motec voor analyse en Mu.exe (zit in de zip-file) voor het exporteren van de telemetry naar Motec. Als je tijdens de Setup School ook Motec instructie wilt krijgen dien je Motec, Mu & Teamviewer te installeren en de Ruf in je bezit te hebben.

Click here for the latest news

 

 

 

 

 

 

Comments are closed