>>> All times are in CET. Conversion info here <<<

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tweakers Gaming Live

10 November 2018 @ 09:00 : 11 November 2018 @ 20:00

English documentation (pdf)
Nederlandse documentatie (pdf)

—– SIM RACING —–

Samen met Tweakers en Duh-events zijn we bezig om Sim Race soft- en hardware leveranciers zo ver te krijgen om stands in te richten waar bezoekers met (semi-)professionele spullen kunnen proeven aan Sim Racen.
Ook proberen we speciale aanbiedingen te creëren en eventueel een competitie (hot-laps) met prijzen.

—– ALGEMEEN —–

Tweakers en Duh-Events introduceren: Tweakers Gaming Live, het gaming event van de toekomst! De Brabanthallen in Den Bosch worden van 9 t/m 11 november getransformeerd tot een walhalla voor iedereen wiens hart sneller gaat kloppen bij het zien, horen of -beter nog- het spelen van videogames.

Tweakers Gaming Live is de ultieme combinatie van esports toernooien rondom de populairste games, een driedaagse lanparty, en een expo met de nieuwste gaming gear en hardware om je ervaring compleet te maken.

Hier moet je als gamer bij zijn! De meest complete optie is een lanparty-ticket, waarmee je toegang krijgt tot de driedaagse* lanparty en tussendoor de esports toernooien en expo kunt bezoeken. Is drie dagen lanparty iets te heftig? Dan zijn er ook dagtickets en weekendtickets voor de zaterdag en zondag. Met deze tickets kun je alle toernooien live meemaken en de hele dag jezelf verlekkeren aan alle gear en overige experiences op de expo.

Details

Start:
10 November 2018 @ 09:00
End:
11 November 2018 @ 20:00
Event Category:
Website:
https://tweakers.net/partners/tweakersgaminglive/

Venue

Brabanthallen
Diezekade 2
's-Hertogenbosch, 5222 AK Netherlands
+ Google Map
Website:
https://www.brabanthallen.nl

Organizers

GoT
Tweakers.net
Duh-Events