Dutch: Vette winacties @ Tweakers Gaming Live

Op 9, 10 & 11 november organiseert Tweakers een groots opgezet e-sport evenement in de Brabanthallen in Den Bosch, genaamd Tweakers Gaming Live.

Ook zal Sim-racen als sterk opkomende e-sport een bescheiden plek hebben op het Expo gedeelte. De GoT-iRacing community heeft een stand samen met van Sim-Lab en NAB Racing.

Producten en informatie

Sim-Lab is een jong en dynamisch Nederlands bedrijf dat sim racing cockpits ontwikkeld en bouwt voor de sim-racer thuis, maar ook voor de professionele markt. Dit resulteert in een breed aanbod van solide en gewilde producten.
Bij Sim-Lab tref je twee sim-rigs aan een gebaseerd op een P1 sim racing cockpit – Black met drie 32″ schermen, Direct Drive OSW stuur, Heusinkveld Ultimate pedalen en iRacing software. Het tweede rig bij Sim-Lab is een VR uitvoering met Fanatec hardware. In beide rigs kan je als bezoeker rijden.

Aan de rechterkant van Sim-Lab staat NAB Racing met twee privé rigs waarin zij zelf demos rijden en op zaterdagavond een endurance race.

Aan de linkerkant van Sim-Lab staat de GoT community stand waar je terecht kunt met al je vragen over over iRacing. We kunnen kunnen je op de stand ook uitleg geven over Heusinkveld producten.

Winacties

Op de GoT Community stand kunt u op zaterdag en ook op zondag een set Heusinkveld Sim Pedals Sprint winnen. Dus er zijn twee sets beschikbaar!
Deze pedalen zijn nog niet op de markt. Meedoen kan door op de stand jouw email en naam achter te laten.
En waarschijnlijk verloten we ook nog wat iRacing T-shirts en petjes afhankelijk van hoeveel we binnen krijgen uit Amerika.

Voor de mensen die iRacing eens willen proberen hebben we codes waarmee je 3 maanden gratis iRacing kan gebruiken.

Bij Sim-Lab kan je met de snelste tijd in iRacing een Sim-Lab GT1 Evo Sim Racing Cockpit (Black anodised) winnen.

 

 

 

Dus het loont absoluut om langs te komen op onze stand!

En natuurlijk zijn er op de rest van de Expo nog veel meer prijzen te winnen. Kijk maar hier.