GoT community faciliteiten

De iRacing community op Gathering of Tweakers (GoT) is geen clan of team. Het is gewoon een enthousiaste groep iRacers die in allerlei verschillende klassen rijdt met inmiddels circa 400 leden. De GoT-iRacing community kenmerkt zich door behulpzaamheid, eerlijkheid, duidelijkheid, openheid en bovenal lekker samen ‘praten’ over iRacing en het fair racen met een glimlach in officiële series of in de door de GoT-iRacing community georganiseerde race- en training-sessies.
iRacing wordt dan wel door (bijna) iedereen een SIM genoemd, maar het is en blijft een spelletje en hoewel het er tijdens het racen serieus aan toe gaat, hangt je leven (of inkomen) er niet van af.

Ieder seizoen kiezen we samen met de community één of twee series uit om te volgen en daarmee volgen we het officiële serie van het seizoen. De vaste race avonden hiervoor zijn inmiddels de zondag- en maandag avond en momenteel wordt er ook op donderdag een andere serie georganiseerd. Ook streven we er naar met enige regelmaat een endurance race op te zetten voor de geïnteresseerden binnen de community. Daarnaast wordt er met enige regelmaat een racing school georganiseerd om de minder ervaren racers binnen de community te helpen om beter te worden en kennis en ervaring uit te wisselen. 

Aan het eind van het seizoen (week 13) organiseren we altijd een madness avond. Op deze madness avond doen we het altijd net iets anders dan normaal. We rijden dan in vreemde combinaties, bijvoorbeeld met een rally cross auto op een verhard circuit of een destruction derby waarbij het juiste de bedoeling is om elkaar van de baan te rijden. Deze destruction derby is toen ook live uitgezonden op Youtube

Daarnaast organiseren we een jaarlijks kart & BBQ evenement, hierbij gaan we ook op de kartbaan de strijd met elkaar aan en onder het genot van een drankje en een barbecue praten we gezellig na. Buiten de races houden met elkaar contact via het Gathering of Tweakers forum. Heb je dus vragen aan de community, stel ze dan gerust op het forum want daar is altijd wel iemand bereid om te helpen! 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.